Woonhuis Venlo
       
     
NLA_4149-2.jpg
       
     
NLA_4151-2.jpg
       
     
NLA_4187-2.jpg
       
     
NLA_4189-2.jpg
       
     
DSCF2246-HDR.jpg
       
     
DSCF2231-HDR.jpg
       
     
DSCF2249-HDR.jpg
       
     
DSCF2258.jpg
       
     
Woonhuis Venlo
       
     
Woonhuis Venlo

Verbouwing van een bestaande woning, waarbij door een nieuwe indeling aparte zones gecreeerd zijn, te weten een eethoek, zithoek en tv- hoek. Daarbij heeft de doorzichthaard een centrale plaats gekregen als scheiding tussen zithoek en eethoek. Door een rustig kleurgebruik met een accentkleur is een geheel andere sfeer ontstaan.

NLA_4149-2.jpg
       
     
NLA_4151-2.jpg
       
     
NLA_4187-2.jpg
       
     
NLA_4189-2.jpg
       
     
DSCF2246-HDR.jpg
       
     
DSCF2231-HDR.jpg
       
     
DSCF2249-HDR.jpg
       
     
DSCF2258.jpg