Het werkterrein van iB is het ontwerpen van interieurs. Van ontwerp tot en met de oplevering van complete projecten voor o.a. winkels, kantoren, horeca, zorginstellingen en woonhuizen. Kortom, interieurarchitectuur in de ruimste zin van het woord.


Ontstaan

 

iB is in 1999 opgericht door Noël Lenders en Frank Omsels , beide interieurarchitect en aangesloten bij de Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten BNI. 


Filosofie

iB creëert in haar ontwerpen heldere en krachtige vormen met een sterke identiteit. Daarbij willen wij graag verassen door bij elk ontwerp verder te gaan dan uw wensen. Door de korte lijnen binnen iB, kunnen wij het persoonlijke contact tussen ontwerper en opdrachtgever bieden dat zo belangrijk is om tot een goed resultaat te komen.

iB ontwerpt en visualiseert uw droom interieur door middel van foto realistische 3D beelden. Die fotorealistische 3D ontwerpen geven je een duidelijk beeld hoe de ruimte er uit gaat zien. Met dit ontwerp bij de hand wordt het maken van kleur en materiaal keuzes en het beslissen over aankopen een stuk makkelijker. Samen met je virtueel ontwerp ontvang je natuurlijk ook een plattegrond met de indeling.

Omdat u tijdens een bouw of verbouw veel goed doordachte keuzes moet maken, is het goed om te weten dat u kunt vertrouwen op de professionele expertise en begeleiding van iB. Wij nemen u, indien gewenst, alle zorgen uit handen en begeleiden het totale traject, zodat het beoogde ontwerp ook gerealiseerd wordt. Als zelfstandig buro is iB niet gebonden aan bepaalde uitvoerende bedrijven. Hierdoor zijn vergelijkingen eenvoudig te maken en kan altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding worden gezocht.