Leurs Horen & Gezien worden Panningen
       
     
NLA_8898.jpg
       
     
NLA_8905.jpg
       
     
NLA_8842.jpg
       
     
NLA_8845.jpg
       
     
NLA_8855.jpg
       
     
NLA_8849.jpg
       
     
NLA_8859.jpg
       
     
NLA_8885.jpg
       
     
NLA_8888.jpg
       
     
NLA_8872.jpg
       
     
Leurs Horen & Gezien worden Panningen
       
     
Leurs Horen & Gezien worden Panningen

Voor Leurs Optiek hebben we tegenover de oude zaak een nieuwe winkel ontworpen. Tussen twee bestaande panden hebben we een nieuw gebouw ontworpen met een opvallende voorgevel. De uitdaging was om het 45 meter lange en 6 meter brede pand functioneel in te delen. Door het toepassen van een loper, waaraan de diverse functies geschakeld zijn, wordt de lengte benadrukt en de routing duidelijk. Door midden in de zaak een 2- tal plekken te creëren waar daglicht toetreed en de combinatie van het moderne interieur, de warme materialen en Vintage meubels is een aangename sfeer ontstaan.

NLA_8898.jpg
       
     
NLA_8905.jpg
       
     
NLA_8842.jpg
       
     
NLA_8845.jpg
       
     
NLA_8855.jpg
       
     
NLA_8849.jpg
       
     
NLA_8859.jpg
       
     
NLA_8885.jpg
       
     
NLA_8888.jpg
       
     
NLA_8872.jpg